OM MIG

Den grønne pige

Jeg har altid været meget glad for naturen og ønsket at passe på dens ressourcer. Allerede som barn lærte jeg vigtigheden af, at passe godt på mine ting, så de kunne holde længe. Dengang handlede det måske også om økonomi, men i dag lægger det sig helt i tråd med tidens hotte trend: En ANTI "brug-og-smid-væk-kultur". En trend som mange har taget til sig ved at købe mere genbrug eller ting af god kvalitet, der kan holde længere. 

I dag hvor jeg har fået min egen familie - to små drenge og en mand - har jeg fået et endnu større ønske om at være klimabevidst. Jeg ønsker vise dem hvordan, man kan passe bedre på vores natur. Både ved at ændre nogle små vaner, men også ved at vælge nogle bæredygtige alternativer. 

Den grønne drøm

Det er min store drøm, at kunne hjælpe os allesammen til at tage nogle klimavenlige valg. Mange gange tænker vi ikke over vores valg. Vi gør bare som vi plejer, for det er det nemmeste i vores travle hverdag. Med denne webshop har jeg samlet de bedste bæredygtige produkter ét sted, så du ikke behøver at bruge tid på at finde dem rundt omkring. Jeg tester produkterne på mig selv og min familie, så jeg ved, om de virker tilfredsstillende. Produkterne er også valgt ud fra ønsket om, at de fleste er produceret i Danmark eller Europa, så vi undgår en lang og Co2-krævende fragt. Endelig er jeg æstetisk, så produkterne, du finder her i shoppen, er lækre. Det skal føles rart at bruge de bæredygtige produkter, og de må godt have noget 'lækkerhed' over sig, så man kan nyde synet af dem. Bæredygtighed behøver jo ikke være grimt eller kedeligt, vel?

- Mit store håb er, at vi allesammen kan være med til at gå i en grønnere retning, for vores allesammens bedste. 

Tina